Korrel&kruid

Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN 
Leveringsvoorwaarden: 
– Alle rechten voorbehouden aan:korrel&kruid
– korrel&kruid heeft het recht haar algemene verkoopvoorwaarden te wijzigen.

Aansprakelijkheid: 
– korrel&kruid is niet aansprakelijk voor verlies of schade ontstaan tijdens transport.
– korrel&kruid verplicht zich hierbij tot het deugdelijk verpakken van goederen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

Prijswijzigingen: 
– Korrel&Kruid is gerechtigd prijzen tussentijds aan te passen.
Dit hoeft voor bestaande bestellingen geen invloed te hebben anders word dit vooraf verzending gemeld.

Bestellingen: 
– Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat. Dit houd in dat zodra u de bestelling afrond deze rechtsgeldig is en de betaling voldaan moet zijn via Ideal of de optie vooraf overmaken.
– Alle goederen blijven eigendom van Korrel&Kruid tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.
– In het algemeen geld: binnen 10 dagen verzonden.
Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is of wegens drukte dat de levertijd langer is
In dat geval houdt korrel&keuid uw bestelling aan en krijgt u bericht op moment van verzending.
– Of er word een vergelijkbaar artikel meegezonden.
– Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. Dit houd in langer dan 6 weken.
U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.
– Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.
Alle kruiden zijn op maat gemaakt en versgemalen. Dit betekend dat er geen retour recht is. Op drogisterijartikelen is dit wel mogelijk. Retourkosten zijn voor de verkoper tenzij korrel&kruid verkeerde artikelen toegezonden heeft. retourzendingen dienen altijd met een track and trace code verzonden te worden.

Annulering van uw geplaatste bestelling:
– is enkel mogelijk op goederen, niet op versgemalen kruiden of honing, annuleren kan binnen 24 uur  na plaatsen van de bestelling via info@korrelenkruid.eu
Betalen:
Betaling kan op 2 manieren geschieden:
– U betaald vooraf door het totaalbedrag over te maken op onze bankrekening onder vermelding van het ordernummer dat in uw ontvangen e-mail staat vermeld of u kiest voor Ideal.
Bij betaling vooraf dient u het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen over te maken op onderstaand banknummer.

  • Aangekochte bloedtesten kunnen niet geannuleerd worden en blijven ten tijde van de corona maatregelen of andere overmachtsituaties altijd later in te zetten. Dat wil zeggen dat we uw afspraak aanhouden tot een overeenkomende datum, bloedtesten worden ook vooraf aangekocht en betaald. Actietarieven worden per betaalverzoek voldaan. met deze kennis geeft u akkoord betreft deze voorwaarden.

Levering:
– Levering van artikelen vindt plaats zolang de voorraad strekt en word aangeboden door DPD of POST NL

Retourrecht:
u kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw pakket aanspraak doen op retourrecht zonder opgaaf van reden. (geld niet voor op maat gemaakte producten) om deze procedure te starten kunt u binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar maken dat u hiervan gebruik wilt maken via info@korrelenkruid.eu wij zorgen er dan voor dat u na ontvangst van het product retour binnen 5 werkdagen uw bedrag teruggestort krijgt. Retourkosten komen voor eigen rekening. Let op dit geldt niet op kruiden, honingen en op maat gemaakte producten

Korrelenkruid is niet aansprakelijk voor problemen en/of schade veroorzaakt
door verkeerd gebruik. Raadpleeg altijd een arts bij aanhoudende klachten. Ten tijde van de corona maatregelen kunnen leveringen of diensten langer duren en is er geen aanspraak op teruggave of annuleren.

In verband met onze jaarlijkse vakantie is de levering 2 weken uitgesteld van  8 augustus tot en met 22 augustus.

Met vriendelijke groeten,
Korrelenkruid
Facebook: Korrel&Kruid